Vi har nog aldrig tidigare haft ett så brett och härligt sortiment på doftljus som nu. Här finns dofter för alla näsor, om du så gillar enkla klassiska dofter eller kryddiga och orientaliska blandningar.
Klassiker som Verbena, Vanilla, Lavender, Sea Mist och Cedar hänger med som alltid, men här finns också nya spännande dofter som Gardenia Fig, Mandarin Myrrh, Cardamon Rose Cedarwood, Verbena Oakmoss och Grapefruit Bergamott.

Våra märken kommer från vitt skilda delar av världen, och oavsett tillverkare görs ljusen av de bästa ingredienserna.
Franska Durance har en stor och trogen skara kunder, deras ljus tillverkas mitt i Provence där de fina dofterna tas fram av parfymmästare från Grasse. Produkterna har minst 95% naturliga ingredienser, och håller väldigt hög kvalité.
Me & Friends är ett svenskt märke som har sin tillverkning av ljus på Österlen i Skåne. Maria som gör ljusen själv använder bara förnyelsebara och naturliga råvaror, som eteriska oljor och burkar i återvunnet glas. Och hon är fantastisk på att mixa dofter!
Vårt senaste tillskott i doftljus-familjen är underbara Aspen Bay Candles, handstöpta och eko-vänliga ljus från Starkville i Mississippi, USA. I burkar lika vackra som innehållet doftar gott, hittar vi dofter som Mandarin Mint, Dark Vanilla & Sandalwood och Smoked Clove & Tabacco.

Se alla våra ljus under kategorin Ljus & Dofter